Givskud Zoo - Tag familien med på safari

Givskud Zoo er en kombineret Safaripark og Zoo. Området omfatter 60 ha., hvor I møder mere end 1.000 dyr fra hele verden. Strækningen, der kan køres i egen bil/bus eller med vores safaribus, er ca. 3,5 km lang. Stisystemet til fodgængerne er ca. 9 km lang, og oplevelsen er ikke den samme som når man kører.
Med til udflugten i Givskud Zoo hører også et besøg i legelandet, Bondegården og klappedyrene, samt en tur med safaritoget.

I er velkommen til at medbringe mad, men den kan også købes i ZoOasen og Safarigrillen. Der er mulighed for at grille den medbragte mad på de opstillede grill. Overalt i parken findes der borde og bænke, hvoraf nogle er overdækkede.

Alle toiletbygninger har puslerum og handicaptoilet. I toiletbygningen ved løveslusen findes der også flaskevarmer i puslerummet.

Gangbesværede gæster kan låne rollator eller kørestol. Givskud Zoo har også trækvogne, der frit kan lånes.

I industriferien kan der forekomme ventetid ved indgangen, samt ved safaribusserne. I denne periode er weekenderne "stille" besøgsdage.

Givskud Zoo er en af blot 4 statsanerkendte zoologiske haver i Danmark. Disse Statsanerkendte zoologiske institutioner har det til fælles, at de er ikke-profiterende institutioner og de følger et sæt etiske regler, der foreskriver at dyrebestanden holdes for at:

formidle dyr og naturforståelse,

bevare dyr der er truede med udslettelse på deres naturlige levesteder og

bidrage til forskning i dyrenes biologi.

Givskud Zoo er i dag en kombination af en traditionel zoologisk have og en safaripark med store åbne anlæg. Der er i de senere år investeret store beløb på at udvide og modernisere parken og dette vil forsætte i de kommende år, således at Givskud Zoo også i fremtiden vil kunne tilbyde publikum en dejlig rekreativ naturpark, der præsenterer spændende eksotiske dyr på en værdig og fascinerende måde.

esbjerglogotrans

Gudenåvej 20 - 6710 Esbjerg V - Danmark
Tlf. +45 75 15 88 22
www.esbjergcamping.dk
info@esbjergcamping.dk

aabent

Åbningstider i receptionen:

Alle dage 9.00 - 11.00

                                                                                                                                                     

Man kan komme ind frem til kl 21.00 blot ring ved ankomst 

 

 

 

                                                                                                                                                   

sbjerg katalogSe Esbjerg Camping Katalog
- klik på billede

Esbjerg Camping

Ligger tæt ved vandet og Esbjerg centrum, der på blot 100 år har udviklet sig til Danmarks 5. største by. Her oser af international stemning og skaberkraft krydret med bylivets heftige puls, sightseeing, shopping i Danmarks længste gågade.

Vi garanterer...

• Personlig betjening
• Højt serviceniveau
• Tiptop moderne servicebygninger
• Unikke kultur- og naturoplevelser
• Masser af aktiviteter for børn
• Afslappet atmosfære med god plads