facebook
Esbjerg Camping logo

Nyd foråret på en moderne hyggelig campingplads

Påskeferie med hele familien

Påsken er for de fleste campister startskuddet på endnu en dejlig sæson med campingvognen, og hvem nyder ikke en stille morgen over morgenkaffen mens børnene er på legepladsen sammen med deres nye campingvenner.

På Esbjerg Camping er påsken også der hvor vi stille og roligt starter op med aktiviteter på pladsen, hvis ikke man har lyst til at bruge alle dagene på at udforske de mange spændende tilbud der er i lokalområdet. vi kan især anbefale en tur til søfart og fiskeri museet der ligger ganske tæt på campingpladsen og lige overfor de flotte hvide skulpturer Mennesket ved Havet.

Book min. 3 dage i periode 31/3 - 10/4 til kun 349 kr. + strømforbrug inkl. alle hjemmeboende børn under 18 år.

Påske Senior: Book min. 3 dage for 249 kr. pr. dag + strømforbrug for 2 personer

Påske senior single: Book min. 3 dage for 180 kr. pr. dag + strømforbrug for 1 person.

Book her

 

camping-ved-havet
funworld

Store Bededags ferie ved vadehavet

Nyd en forlænget weekend på Esbjerg Camping, og oplev foråret i vadehavsområdet helt tæt på.

Oplev Esbjergs charmerende blanding af nyt og gammelt, af afslapning og industri. Store Bededag er for mange den første "rigtige" forårsweekend, og hvis vejret arter sig, vil du opleve hvordan byen summer af mennesker der nyder solen på bænke i byen, eller går ture på havnen, hvor de mange skive minder en om, at Esbjerg stadig er et  knudepunkt for international handel og transport.

På Esbjerg Camping er Stor Bededag også den første weekend i vores tilbud om gratis tom vogn i alle hverdagene frem til Pinsen. Eneste krav er at i er i vognen i helligdagsweekenderne. Lyder det interessant, så ring til os på +45 75 15 88 22, så klarer vi bookingen for dig.

Nyd Kristi Himmelfartsweekenden med opvarmet pool

Esbjerg Camping er Kr. Himmelfart weekenden lig med åbning af udendørs pool, og samtidig også årets første pool party (hvis vejret er med os).

Vores pool er altid opvarmet til min 26 grader, så den altid er dejlig lun at komme i, og når børnene er færdige med at tumle i vandet, kan de gå på opdagelse på pladsen, hvor der er mange andre sjove aktiviteter.

Da Kr. Himmelfarts weekenden er dejligt lang, er der også god tid til at tage ud og opleve lokalområdet. Vi kan anbefale en tur til Blåvand der summer af liv, og har mange gode shopping muligheder, samt mange skønne restauranter til både den lille og stor sult.

Book her

 

ribe
funworld

Tag forskud på sommerferien med camping i Pinsen

Med Pinsen kommer drømme om sommerferien der er lige om hjørnet. På Esbjerg Camping kan du nyde nogle velfortjente fridage i campingvognen, mens børnene hygger sig på legepladsen, klapper gederne eller deltager i nogle af de mange andre aktiviteter der forgår på pladsen.

Har i cykler med, løber der en super fin cykelsti lige bag campingpladsen langs vandet, hvor også de helt så nybegyndere på cykel, kan færdes trygt.

Book her

 

Har du lyst til at være her alle helligdagsweekender fra St. Bededag til og med Pinse? Så ring til os på 86341214, vi har nemlig gratis tom vogn i alle de dage imellem hvor i ikke er her, så længe i blot er her i helligdagsweekenderne.