facebook
Esbjerg Camping logo

Fastligger på Esbjerg Camping

Esbjerg Camping er det perfekte sted at være fastligger uanset hvilken sæson i vælger.

Med en sæsonplads kan i nyde alle campingpladsens faciliteter og vadehavets helt specielle og meget smukke natur.

Campingvognen er altid klar til brug, hvilket giver masser af tid til aktiviteter såsom cykelture, vandreture og besøg på diverse attraktioner i nærområdet. Derudover byder campingpladsen på sjove og spændende aktiviteter for børn og voksne, blandt andet musikaftener, snobrødsbagning og togture med Futte. Kom og nyd alt det Esbjerg Camping har at byde på

SÆSON 2023
24. marts til 1. Oktober
Kr. 12.600,-
+ strøm (Kr. 6,00 pr. kWh.)
FORÅR 2023
24. marts til 25. juni
Kr. 6.200,-
+ strøm (Kr. 6,00 pr. kWh.)
EFTERÅR 2023
11. august til 1. oktober 2023
Kr. 3.100,-
+ strøm (Kr. 6,00 pr. kWh.)
VINTER 23-24
1. oktober 23 til 17. marts 24
Kr. 3.500,-
+ strøm (Kr. 6,00 pr. kWh.)
Faciliteter

Slap af med familien ved poolen

 

Campingpladsen har en dejlig pool der er åben fra Kr. Himmelfart og indtil midten af august, og som fastligger kan du frit benytte poolen. Poolen er det ideelle sted for børn og voksne at nyde solen og bade i det opvarmede vand.

Poolen er designet med fokus på børn, og der er en separat børnepool, hvor de små kan plaske rundt i trygge omgivelser. For de voksne er der en større pool, hvor der er plads til større armbevægelser.

Der er solsenge i pool området, så du kan nyde solens varme stråler og bare slappe af.

Nyd naturen omkring Esbjerg

 

Esbjerg Camping ligger smukt placeret tæt på Vadehavet og Nationalpark Vadehavet, som er et helt unikt og meget smukt naturområde. Med kort afstand til stranden og det fantastiske landskab omkring Vadehavet, er campingpladsen det ideelle udgangspunkt for at udforske naturen.

Nationalpark Vadehavet er et af Danmarks største og mest unikke naturområder, og det er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Her kan man opleve et enestående dyreliv, smukke landskaber og ikke mindst det karakteristiske tidevand og mudderflader som præger området.

Sjove og spændende aktiviteter

Børnene kan boltre sig i det store legeområde, der er fyldt med sjove legeredskaber som klatrevæg, hoppepude, skaterrampe, gynger, sandkasse og svævebane.

Der er også bordtennis og stangtennis, hvor man kan udfordre familien i et spil.Derudover er der klappedyr, som er et hit blandt de mindre børn.

I helligdage og ferier er der et aktivitetsprogram, der giver børnene mulighed for at prøve mange forskellige aktiviteter som snobrødsbagning, kreativitetsworkshop, Mini-Disko og fodboldturneringer. Derudover kører toget, Futte, rundt på pladsen alle weekender og helligdage, samt dagligt i ferierne, så man kan få en lille togtur rundt på campingpladsen.

Esbjerg Camping er et rent Eldorado for hele familien. Se vores aktivitetsplan her eller find os i Go Visit app'en.

Det med småt

Prisen er inkl. en navngivet familie med hjemmeboende børn under 18 år og gæstekort til dagsgæster uden overnatning, dette giver dog ikke adgang til poolen.

Pladsen kan fortrinsvis benyttes i weekender, helligdage og ferie, og selvfølgelig korte ophold i hverdagene, men kan IKKE bruges til fast ophold.

Ved Ekstra person,  tilskrives til 1000,- pr pers pr sæson (gælder ikke ved ekstra familie) ved børnebørn (max 2 navngivende u/12 år) 1400,-

KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller har brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:

    75 15 88 22


    - eller skrive en besked til os herunder.