facebook
Esbjerg Camping logo

Seniorcamping i naturskønne omgivelser

Esbjerg Camping er det ideelle sted for jer, der som seniorer ønsker at bruge ferien omgivet af natur, arkitektur og seværdigheder, der fortæller historien om Danmarks fordums tider.

Esbjerg Camping befinder sig små 400 meter fra stranden, og lige om hjørnet kan du opleve den storslåede skulptur, ”Mennesket ved havet” samt et af verdens største tidevandsområder, Vadehavet, der i 2014 blev optaget på UNSECO’s verdensarvsliste.

Du kan gå på opdagelse i det naturskønne, Marbæk-område, besøge fantastiske kunstmuseer eller tage et smut forbi Ribe, Danmark ældste by, hvor du kan få opleve atmosfæren i den middelalderlige bykerne.

Dette er blot få eksempler på den rige kultur, der omgiver vores campingplads, hvor vi årligt huser mange, mange gæster i deres egne campingvogne såvel som i vores skønne hytter.

 

camping-ved-havet
funworld

Campingplads med faciliteter til ethvert behov

Hos Esbjerg Camping har vi koncentreret os om at skabe et campingområde, der kan understøtte forskellige ønsker og forståelser af, hvordan den rette campingoplevelse ser ud.

Derfor finder du hos os både campingmuligheder for seniorer og familier, der ønsker at medbringe egen campingvogn, telt eller autocamper samt luksushytter og mobilehomes til seniorer og andre, der ønsker stemningen fra campingområdet uden selv at skulle være bundet til et telt eller en campingvogn.

Kommer du i egen campingvogn koster det for par 205 kr. + elforbrug pr. nat når du booker min. 3 nætter i lavsæsonen.

Benyt vores Senior Påske tilbud, hvor du kan nyde min. 3 påskedage for 249 kr. + elforbrug pr. nat

Senior Singler er også meget velkommen. Som single koster det dig kun 140 kr. + elforbrug pr. nat i lavsæson, og 180 kr. + elforbrug pr. nat i Påsken når du booker min. 3 nætter.

Hvert år udarbejder vi et spændende aktivitetsprogram, der tilgodeser både småbørn og seniorer, og så sidder vi naturligvis klar til at fortælle jer om de seværdigheder, I kan opleve omkring campingpladsen. Esbjerg Camping er en firestjernet campingplads med opvarmet pool, højt serviceniveau, en naturskøn beliggenhed og sjove aktiviteter året rundt.

Esbjerg Camping er med andre ord det oplagte tilflugtssted for familier og seniorer, der gerne vil have en kompromisløs campingoplevelse. I kan blive på pladsen under hele jeres ophold uden at skulle mangle noget, mens der samtidig er grobund for et væld af store oplevelser lige om hjørnet for såvel småbørn, par, familier og seniorer.

Læs mere om vores faciliteter her

Attraktioner nær pladsen

Hos Esbjerg Camping er vi glade for at kunne tilbyde seniorer en campingplads, hvor der er mulighed for at opleve både by- og naturliv lige udenfor porten.

Flere af vores gæster tager et smut forbi Ribe by for at opleve de anerkendte vikingemusser, Ribe Domkirke og Vadehavet, mens andre bliver i Esbjerg for at få smukke musikoplevelser i Musikhuset og besøge det spændende Fiskeri- og søfartsmuseum.

Se de mange oplevelsesmuligheder her 

ribe

Læs mere om seværdighederne nær pladsen