facebook
Esbjerg Camping logo

Besøg Ribe - Danmarks ældste by

Med sin fornemme status som Danmarks ældste og bedst bevarede by, tilbyder Ribe sine gæster en helt enestående atmosfære.

Kun få steder i landet ser man som her hele den middelalderlige bykerne bevaret med gamle bindingsværkshuse og brostensbelagte gader.

 

Bestandigt fanges øjet af nye indtryk; med ét rejser Domkirken sig for enden af en gade, eller man får et uventet kig til de flade marskenge, hvor køerne græsser uforstyrret.

 

Også detaljerne gør Ribe til en ganske særlig by: Bindingsværkshuse med smukt udskåret træværk, døre med kunstfærdige dekorationer og gadelamper, som de så ud på oldemors tid.

Byen vrimler med historiske minder, men er på ingen måde et museum.

En aktiv ungdom sørger for, at der til stadighed er liv under de røde tegltage, og om sommeren hersker der en næsten sydlandsk stemning på byens torv.

 

Året rundt byder Ribe på et væld af aktiviteter. Besøg de mange museer og kirker, eller tag en tur til Vadehavet og Mandø, hvor naturens stærke kræfter hersker. Gå på indkøb i de hyggelige butikker - det giver måske appetit til et lækkert måltid på en af de mange restauranter og caféer.

 

Se meget mere om hvad Ribe kan tilbyde på: https://www.vadehavskysten.dk/ribe-esbjerg-fano/oplev-ribe, eller tag et kig på nogle af de øvrige campingoplevelser ved Esbjerg.

 

Flere aktiviteter

KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller har brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:

    75 15 88 22


    - eller skrive en besked til os herunder.