Fiskeri- og Søfartsmuseet

Dette museum er et landsdækkende fiskeri- og søfartsmuseum, der dækker denne del af historien for hele Danmark. Museet ligger kun 4 kilometer fra campingpladsen.

 

Museet har en spændende fiskeriudstilling, der skildrer fiskeerhvervet igennem hele Danmarkshistorien – lige fra den lille jolle til den store fiskekutter. Derudover fortæller søfartsudstillingen om søfarten i Danmark helt tilbage til vikingetiden. Det store saltvandsakvarium vil bestemt fascinere børnene med de mange smukke fisk. Her finder I tilmed et bassin, hvor det er muligt at røre ved fiskene.

Fiskeri- og Søfartsmuseet er kultur- og naturhistorisk specialmuseum for dansk fiskerimuseet-omkring-1980, dansk offshore, dansk havmiljø, danske havpattedyr, vestjysk søfart og Vadehavets kultur- og naturhistorie. Vi er en selvejende institution, stiftet i 1962. Statsanerkendt som kultur- og naturhistorisk specialmuseum i 1972.

 

Aktiviteterne, som museet tilbyder, er med til at gøre et museumsbesøg sjovt og lærerigt for selv de mindste børn – så et besøg her er en sikker vinder!

 

Læs mere her: https://fimus.dk/

 

Adresse:

Fiskeri- og Søfartsmuseet

Saltvandsakvariet

Tarphagevej 2

6710 Esbjerg V

Flere aktiviteter