facebook
Esbjerg Camping logo

BOWL'N'FUN

 

Bowl’n’Fun & The Grill i Esbjerg er lækker mad kombineret med sjove aktiviteter som f.eks. bowling, gokart og minigolf.

Centret byder på mange underholdende timer og ligger kun 1 km fra campingpladsen, og med masser af sjove aktiviteter og du kan enten starte eller slutte dit besøg med en tur i restaurant The Grill, hvor store og lækre buffeter venter. Læs mere om det hele herunder:

 The Grill

I restauranten står kokkene klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Du kan følge med i tilberedningen og være helt sikker på, at netop dit stykke kød er velsmagende og lækkert.

På buffeten finder du desuden et væld af små portionsanrettede forretter, lækre specialiteter og ikke mindst en stor dessertbuffet med ta´selv softice og chokoladefontæne. Til de mindste gæster er der specialanrettede børnefavoritter.

Lørdag og søndag serveres en lækker brunchbuffet, som kan kombineres f.eks. med en tur i Happie's legeland eller en gang bowling. På buffeten er der alt fra klassikere som amerikanske pandekager, æg og bacon til spændende specialiteter.

Bowling

Bowling er en populær sportsgren, men bowling er meget mere end sport - det er nemlig spillet, hvor alle kan være med uanset niveau eller alder. Spil med vennerne, familien, kollegaerne eller... mulighederne er mange.

Spare, strike, hook, split eller score er bare nogle få af de begreber, du vil støde på i dette sjove spil - spil med og lær endnu flere.

Bowlroom

Veloplagte værter står klar og byder velkommen til Bowlroom hver fredag og lørdag aften. Blinkende diskolys, den nyeste musik i højtalerne og tilhørende musikvideoer på de store skærme for enden af banerne, skaber den fedeste stemning, til den bedste forfest, inden turen går videre i byen.

Rød kegle og et væld af andre sjove konkurrencer venter jer i løbet af aftenen, så på med bowling-danse-skoene og kig forbi til en sjov aften med vennerne.

Minigolf

Minigolf er lig med sol og sommer, så har du lyst til at afprøve dine skills i dette sjove spil, så står der 12 huller klar på vores udendørs minigolfbane. Tag kampen op mod de firnurlige og udfordrende huller, hvor både bakker og kurvede sving skal forceres inden bolden kommer helt frem til hullet.

Minigolf i Bowl'n'Fun kan spilles af alle aldersgrupper og vil helt sikkert give mange gode grin og fornøjelige stunder.

Gokart

Giv den maks gas på vores indendørs gokart bane. Så snart du træder ind i gokarthallen kan du fornemme lugten af brændstof og dæk og adrenalinen begynder at pumpe i kroppen. De små maskiner kan forcere sving og udfordringer på banen med høj fart og har du tendens til benzin i blodet, så vil en tur på gokart banen helt sikkert være et hit.

Der er flere forskellige løb at vælge i mellem, og børn helt ned til ca. 10 år har mulighed for at prøve hestekræfterne i The Track.

 

Se mere her: https://esbjerg.bowlnfun.dk/

 

Flere aktiviteter

KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller har brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:

    75 15 88 22


    - eller skrive en besked til os herunder.