facebook
Esbjerg Camping logo

Svømmestadion Danmark

Sport og Event Park Esbjerg (også kaldt Svømmestadion Danmark) er et stort svømmestadion og svømmehal med mange forskellige bassiner og aktiviteter, som ligger blot 4 kilometer fra campingpladsen.

 

Der er blandt andet aktivitetsbassin, varmtvandsbassin, boblebad og motionsbassin, så hele familien kan få en chance for at røre sig og have det sjovt. Udover svømmehallen er der også sauna, romersk bad og saunagus, som er velvære og forkælelse for hele kroppen.

 

På første sal i Svømmestadion Danmark ligger Esbjerg Spa & Wellness, som er den nyeste afdeling af Sport & Event Park Esbjerg. Her er der et 600 m2 stort spa- og wellnessområde, med mulighed for at tilkøbe diverse sundheds-, kosmetologiske og traditionelle kurbadsbehandlinger, som udføres af vores veluddannede personale.

 

Sportsparken tilbyder vandgymnastik, så hvis man på sin ferie har lyst til at røre sig lidt, er der ligeledes rig mulighed for det.

 

Man kan i receptionen på campingpladsen købe billetter til svømmestadion Danmark, de er billigere hos os, og man kan springe køen over.

 

Læs mere her: https://www.svdk.dk/

 

Adresse:

Svømmestadion Danmark

Gl. Vardevej 60

6700 Esbjerg

Flere aktiviteter

KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller har brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:

    75 15 88 22


    - eller skrive en besked til os herunder.