facebook
Esbjerg Camping logo

Mål og visioner

Idégrundlag
Esbjerg Camping skal forsat udvikle sig til at være en attraktiv familiecampingplads i byen Esbjerg. Pladsen skal aktivitets- og udviklingsmæssigt stå i forhold til, og følge, Esbjerg som landets femtestørste by, med et markant tiltagende kultur- og fritidsaktivitetsniveau.

Komfort
Alle besøgende skal have en professionel, korrekt, service- orienteret og personlig behandling. Kunder og samarbejdspartnere skal have tillid til os, og skal opleve vores kvalitet og service som værende bedre end det forventede.

Image
Vi skal være en attraktiv og troværdig samarbejdspartner med et godt navn, der positiv skiller sig ud fra de øvrige i campingbranchen.

Kvalitet / Service
Esbjerg Camping skal fremstå som den moderne by´s campingplads, der henvender sig til den aktive campist og børnefamilien. Igennem aktiviteter for hele familien og et højt serviceniveau, skal hver enkelt besøgende få en positiv oplevelse, ud over det forventede.

Familievirksomhed
Det er vigtig at Esbjerg Camping konstant udvikles. Der skal løbende investeres i nye faciliteter der tilsikre, at vi til stadighed opfylder kundens forventninger. Esbjerg Camping er 100 % privatejet

Øvrig praktisk info

KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller har brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:

    75 15 88 22

    - eller skrive en besked til os herunder.