facebook
Esbjerg Camping logo

Aktiviteter på campingpladsen

 

Udover de mange skønne seværdigheder og oplevelser, som Esbjerg og omegn byder på, så er campingpladsen fyldt med sjove og spændende aktiviteter for hele familien.

I helligdage og ferier har vi et aktivitets program, der giver børnene mulighed for at prøve mange forskellige aktiviteter.
Blandt andet har vi snobrødsbagning, kreativitets workshop, Mini-Disko og fodboldturneringer - sjove aktiviteter for både piger og drenge, store og små! Se vores aktivitetsprogram.

Derudover arrangerer vi et Pool-Party hver tirsdag i sommerferien, hvor der vil være rig mulighed for at møde nye kammerater og more sig sammen i poolen. Svøm og leg til alt den musik du bare elsker. Der vil blive serveret børnedrinks og frugt.

Vores tog, Futte, kører rundt på pladsen alle weekender og helligdage, samt dagligt i ferierne, så man kan få en lille togtur rundt på campingpladsen. Her ser vi maks. 1 voksen pr enhed, sammen med børnene.

Stort legeområde

På pladsen findes et stort legeområde, hvor børnene kan boltre sig og have det sjovt. Her er både klatrevæg, hoppepude, skaterrampe, karrusel, skakspil, rutsjebane, gynger, sandkasse, legehus, multiarena og svævebane – legeområder til både store og små.

Derudover er der bordtennis og stangtennis, så man kan udfordre familien i et spil, hvem vinder; de voksne eller børnene? Man kan låne bat og bold i receptionen, men selvfølgelig også medbringe sit eget.

Vi har ligeledes klappedyr – kaniner og geder, som er et hit iblandt de mindre børn.

Opvarmet pool for store og små

Vores opvarmede pool er meget populær blandt børn i alle aldre, da der både er børnebassin med rutsjebane til de små, samt rutsjebane, vandkanon og en zone med bobler til de store.

Børn under 12 år må ikke være i pool området alene. Der er også opstillet liggestole, til de der elsker at nyde solen. Klik her for at se billeder og læse mere om vores udendørs pool

Ren eldorado for hele familien, børnene kommer aldrig til at kede sig, når I er på ferie hos Esbjerg Camping!

Flere aktiviteter

KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller har brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:

    75 15 88 22

    - eller skrive en besked til os herunder.