facebook
Esbjerg Camping logo

Om musikhuset esbjerg

Musikhuset Esbjerg ligger 6 kilometer fra campingpladsen og er byens koncerthus, hvor der hele året igennem er koncert og arrangementer til enhver smag.

 

Her finder du både musicals, koncerter, stand up, foredrag, teaterkoncerter og mange andre shows. Blandt andet kan du opleve Tina Dickow, Tobias Dybvad, Lis Sørensen, musicalen Grease, Ørkenens Sønner, modeshows, L.I.G.A., Jonathan Spang og mange, mange flere.

 

Det er et smukt musikhus, som er tegnet af Jørn og Jan Utzon, der ligger lige midt i Esbjerg by kun få minutters gang fra den smukke havn.

Efter at Esbjergs gamle teater lukkede, blev det besluttet, at der skulle opføres en ny sal i Musikhuset Esbjerg. Teatersalen blev indviet i januar 2010.

I september 2019 slog Musikhuset Esbjerg dørene op for en ny hovedindgang, et udvidet foyerområde og en ny café, der har fået navnet Kulissen. Caféen og foyeren danner ramme om det, der betegnes som Esbjergs overdækkede torv; et sted, hvor man året rundt kan mødes, nyde en kop kaffe og et stykke kage, læse en avis og hver uge få gratis kulturoplevelser.

 

Musikhuset Esbjerg har i dag udviklet sig til det levende og dynamiske musik- og kulturhus, som initiativtagerne drømte om i begyndelsen af 1980’erne. Hvert år gæster mere end 60.000 mennesker Musikhuset til koncerter, teaterforestillinger og andre kulturarrangementer, og omkring 30.000 mennesker deltager årligt i konferencer og møder i Sydvestdanmarks største kulturhus.

 

Stedet kan let lægge an til et uforglemmeligt ferieminde fra Esbjerg Camping.

Du kan læse mere her: https://www.mhe.dk/program/

 

Adresse:

Musikhuset Esbjerg

Havnegade 18

6700 Esbjerg

Flere aktiviteter

KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller har brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på:

    75 15 88 22

    - eller skrive en besked til os herunder.